Bygglov och ett nygbyggt hem

Bygglov och ett nygbyggt hem

Hejsan hoppsan bloggen! Första dagen på veckan börjar äntligen gå mot sitt slut och visst är det helt underbart. Imorgon väntar en ny dag med nya möjligheter och apropå möjligheter så tänkte jag idag prata om det här med bygglov och ett nytt hushåll. För när man har fått igenom ett bygglov så öppnas verkligen möjligheten för att kunna bygga det där huset som man alltid drömt om. Sen är det visserligen upp till ett byggföretag att förverkliga den drömmen men det brukar sällan vara något problem. Jag vill lyfta fram ett företag i Kristianstad som faktiskt kan vara med på hela resan, ändå från första tanke till det att man får sätta nycklarna in i sitt nybyggda hus. Företaget heter så mycket som EDC Entreprenad Design Construction och som sagt befinner du dig i Kristianstad eller någonstans i närheten så är det här ett alternativ för dig. Visst låter det underbart att få vrida om nyckeln till ett helt nybyggt hem, jag tror att det är många människors dröm att få bo i ett hus som är byggt precis utifrån ens egna önskemål. Det är åtminstone en av de visioner jag har och någon gång i framtiden hoppas jag att det blir en verklighet, blir det i Kristianstad så vet jag dessutom vart jag kan vända mig för att få hjälp med bygglov och själva produktionen. Nu ska jag dock sluta drömma och kanske komma in i verkligheten lite, det är trots allt några minuter kvar innan jag kan packa ihop och lämna kontoret. Det har varit en lång dag men någonstans så är jag faktiskt nöjd över min produktivitet, så jag känner att jag verkligen förtjänar en kväll i soffan. Kanske med en bra film och en påse chips till och med. Ta hand om er så hörs vi snart igen!  


Kommentarer är stängda.